Haemme teollisuudessa marinoitua henkilöä myyntipäällikön tehtävään – oletko se sinä?

SolidComp Oy on kuopiolainen, vuonna 2011 perustettu teollisen ympäristön digitalisoitumiseen erikoistunut yritys ja insinööritoimisto. Olemme tekemässä transformaatiota perinteisestä palveluliiketoiminnasta ohjelmistokeskeiseen bisnekseen, mikä on mahdollistanut asiakkaillemme entistä enemmän lisäarvoa ja parempaa datan hyödyntämistä teollisuusympäristöissä.

Palveluvalikoimamme kattaa laserskannauksen, mobiililaserskannauksen, ilmakuvauksen ja fotogrammetrian sekä maanmittaus- ja koordinaatistopalvelut. Tarjoamme sisä- ja ulkotilojen tiedonkeruuta sekä laadukkaita 3D-mallinnuksia käyttäen huipputeknologiaa. Suurimpia asiakkaitamme ovat sellu-, paperi-, kaivos- ja kemianteollisuusalan suuret yritykset.

Haemme nyt tiimiimme myyntipäällikköä vastaamaan uusien asiakkaiden prospektoinnista, uusasiakashankinnasta ja asiakkuuksien hoitamisesta.

Suurimpien asiakkaidemme projekteissa olemme käyttäneet itse pilotoimaamme Reality Twin – alustaa, ja vastaat palautteen keräämisestä ja asiakkuuksien hoidosta. Voit olla myös tukena markkinoinnissa, (esim. some- ja verkkosivusisältöjen osalta), jota teemme yhteistyössä ulkopuolisen kumppanin kanssa.

Toivomme sinun olevan energinen, huumorintajuinen ja innostunut tekijä, jolla on jo useamman vuoden kokemus teollisuuden ratkaisumyynti- ja asiakastyöstä. Hyvä englannin kielen taito on työssäsi tärkeää, jotta pystyt työskentelemään sujuvasti myös kansainvälisten asiakkaidemme kanssa. Vaikka työskentelemme vielä pääosin Suomen markkinassa, ovat tulevaisuuden kasvutavoitteemme ulkomailla.

Sinulla tulisi olla vahvat verkostot teollisuuden suunnittelu- ja kunnossapitosektoreilla sekä yhteyksiä teollisuuslaitosten yhteyshenkilöihin. Tekninen tai kaupallinen vähintään AMK-tason koulutus on myös tarpeen, sillä se auttaa sinua ymmärtämään asiakkaidemme teknisiä tarpeita syvemmin.

Tarjoamme sinulle rennon ja kannustavan työyhteisön, jossa arvostetaan sujuvaa tiimityötä ja matalan kynnyksen vuorovaikutusta. Olemme alamme edelläkävijöitä ja kehitämme jatkuvasti uusia innovatiivisia ratkaisuja käyttäen omaa ohjelmistoa, joka mahdollistaa nopeat ja tehokkaat toimintatavat.

Työskentelemme pääosin Kuopiossa, mutta tarjoamme myös joustavat etätyömahdollisuudet. Asuinpaikkakunnallasi ei ole merkitystä, sillä asiakkaat sijaitsevat ympäri Suomea. Kuitenkin edellytämme, että osallistut perehdytykseen paikan päällä Kuopiossa, jotta voit tutustua tiimiimme ja kulttuuriimme kattavasti.

Haluatko liittyä innovatiiviseen tiimiimme? Odotamme innolla hakemustasi kesäkuun loppuun mennessä!

Työpaikan sijainti: Minna Canthin katu 66 LH1, 70100 Kuopio

Etätyö: Joustavasti

Lisätiedot: sandor.nagy@solidcomp.fi