Mobiililaserkeilaus on markkinoiden tehokkain tapa taltioida erilaiset teollisuusympäristöjä 3D-malleiksi

Toisin kuin paikaltaan tehtävä laserkeilaus, mobiililaserkeilauksella ympäristöä mitataan liikkeestä. Tämän takia se on jopa 10 kertaa tavallista laserskannausta nopeampaa. Päivässä on mahdollista kerätä aineisto jopa 20 000 neliömetrin alueelta. Koska mobiililaserkeilaimen kanssa voidaan kulkea ympäristössä vapaammin, on tuotetussa aineistossa on myös vähemmän katvealueita.

Entä sitten tarkkuus? Kun aineisto sidotaan koordinaatistoon, käyttämällämme NavVis VLX -laitteella tuotetun mallin tarkkuus on senttimetriluokkaa. Pistetiheys on 5-10 millimetriä. NavVis VLX:llä voidaan keilauksen kanssa samanaikaisesti ottaa myös korkealaatuiset 360-panoramakuvat.

Mobiililaserkeilausta käytetään samoihin tarkoituksiin, kuin tavallista laserkeilausta. Ketteryytensä ansioista nousee se kuitenkin erinomaiseksi menetelmäksi seuraavissa:

Kustannustehokkaat lähtötiedot projekteille

Mobiililaserkeilauksella taltioidaan lähtötiedot tuotantolaitosten muutosprojekteihin erittäin nopeasti ja tehokkaasti. Olemme todenneet menetelmän toimivaksi lukuisissa laajoissa projekteissa.

Data voidaan toimittaa lähes kaikissa samoissa formaateissa mitä paikallaan tehtävästä laserkeilauksesta.

Työmaan tai tuotantolaitoksen seuranta

Mobiililaserkeilaus on niin kustannustehokasta, että voit käyttää sitä säännölliseen työmaan tai tuotantolaitoksen tilannekuvan ylläpitämiseen. Voit lähes reaaliajassa seurata työn toteuman etenemistä ja verrata sitä suunnitelmiin.

Tuotamme asiakkaillemme tarvittaessa aineiston, jolla suunnitelman ja toteuman erot nähdään heti. Huomaatko kuvasta, että suunnitelmat sisältävät ylimääräisen putken tai sitä ei ole asennettu, tikkaat ovat asentamatta ja perustukset ovat väärässä paikassa?

Reality Twin™ – omaisuudenhallinnan digitaalinen kaksonen

Mobiililaserkeilaus on nopein tapa tehdä tuotantolaitoksesta realistinen 3D-malli. Kun tehtaan malliin kytketään tietoa muista tietojärjestelmistä, lopputuloksena on ajantasainen, ymmärrettävä ja helposti kommunikoitava tilannekuva tuotantolaitoksen kaikkien toimintojen käyttöön.

Lue lisää Reality Twin™:stä

Kiinnostuitko laserkeilauspalveluistamme? Laita meille viesti, niin vastaamme sinulle pian:

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Uutiskirje