Uusi hallitus vauhdittamaan SolidCompin kasvua

SolidCompin vuosi 2022 oli onnistunut

Kuopiolainen SolidComp Oy vahvistaa hallitustaan kolmella ulkopuolisella jäsenellä. Uuden hallituksen ensisijaisena tavoitteena on entisestään vahvistaa yrityksen laaja-alaista asiantuntijuutta ja näin luoda SolidCompin kannattavalle kasvulle mahdollisimman suotuisat puitteet.

Hallituksen puheenjohtajana aloittaa tekniikan tohtori, työelämäprofessori ja hallitusammattilainen Jorma Turunen. Turusella on pitkä kokemus yritysten ja organisaatioiden operatiivisesta johtamisesta sekä kasvuyritysten hallitusten jäsenyyksistä ja puheenjohtajuuksista.

Hallituksen jäsenenä aloittaa oikeustieteiden maisteri, eMBA Sonja London, joka työskentelee TactoTek Oy:n lakiasiainjohtajana. Londonilla on pitkä kokemus teknologian kaupallistamisesta sekä patentointi- ja lisensointistrategioista. London toimii sijoittajana, neuvonantajana sekä hallituksen jäsenenä ohjelmistoalan kasvuyrityksissä. IAM Strategy 300 on listannut hänet yhdeksi maailman kärkikaartin IPR-strategeista.

Hallituksen jäsenenä aloittaa myös FM Tarmo Tuominen, jolla on pitkä kokemus kaivosteollisuuden johtotehtävistä ja hallitusjäsenyyksistä. Perinpohjainen toimialatuntemus ja ymmärrys sen erityistarpeista tuo selkeää lisäarvoa SolidCompin toimintaan teollisuuden asiakasrajapinnassa.

Nykyinen hallituksen puheenjohtaja ja yksi yrityksen perustajista DI Tuomas Korhonen siirtyy hallituksen varapuheenjohtajaksi. Myös muut SolidCompin perustajat, toimitusjohtaja Sándor Nagy sekä konetekniikan insinööri Juha Timonen, jatkavat hallituksessa.

Hallituksen puheenjohtaja Jorma Turunen: ”Aloitan SolidComp Oy:n hallituksen puheenjohtajana nöyränä ja innostuneena. Uskon, että ulkopuoliset asiantuntijat pystyvät yhdessä omistajien kanssa tuomaan lisäarvoa yrityksen kasvutarinaan ja tukemaan Sandorin johtamaa erinomaista nuorta tiimiä parhaalla mahdollisella tavalla. SolidCompilla on upeaa ja ainutlaatuista osaamista sekä kasvupotentiaalia, jotka yhtiön asiakkaat ovat vahvistaneet.”

Toimitusjohtaja Sándor Nagy: “Menestyksekäs vuosi 2022 antaa SolidCompille erinomaiset valmiudet lähteä skaalaamaan liiketoimintaansa seuraavalle tasolle. Kokeneiden ja verkottuneiden hallituskumppanien mukaantulo auttaa meitä nuoria ja innokkaita ratkaisukehittäjiä viedessämme SolidCompia vahvalle kasvun ja kansainvälistymisen tielle. Heidän tukensa auttaa kääntämään monet eteen tulevat haasteet uusiksi mahdollisuuksiksi.”

Uusi hallitus aloitti toimintansa 1.1.2023.

Lisätietoja: Sándor Nagy, CEO, SolidComp Oy, 050 514 5104, sandor.nagy@solidcomp.fi

SolidComp Oy digitalisoi teollisia ympäristöjä ja tukee näin yrityksiä liiketoimintansa ymmärtämisessä ja prosessiensa kokonaiskuvan yksityiskohtaisessa ja ajantasaisessa hahmottamisessa. Maassa, ilmassa ja maan alla tehtävät digitaaliset mallinnukset, niistä kerättävä data ja itse kehitetty ohjelmistoratkaisu auttavat havaitsemaan toiminnassa tapahtuvat muutokset nopeasti ja löytämään niiden juurisyyt hyvissä ajoin, mahdollistaen nopean reagoinnin ja sujuvat prosessit.